top of page
Grillhyttene.png

utleielokaler

Bestestuene

Vårt selskapslokale har et klassisk og flott design og har plass til 40 personer. Passer perfekt til f.eks. teambuilding, firmafest, konfirmasjon og andre festligheter. Bestestuene er oppdelt i to seksjoner. Den ene består av spisebord og den andre av sofagrupper. Det er et lite kjøkken i tilknytning til lokalet med kjøleskap, frys, oppvaskemaskin og mobil induksjonsplate. Her får du tilgang til projektor og et lite musikkanlegg.

Se vår bookingside for tidspunkt

4 500 kr

Gruvedirektørens kontor

Gruvedirektørens kontor ligger på toppen av minigolfbanen Gruvå. Rommet er retroindustrielt dekorert og har plass til inntil 16 personer. Kontoret har plass til 16 personer og har også en egen terrasse med flott utsikt. Lokalet er perfekt for møter, teambuilding og mindre selskaper.

Se vår bookingside for tidspunkt

800 kr for 2,5 timer

Grillhytter

Flott plassert inne på Parken minigolfbane ligger Grillhyttene Røvær, Feøy og Utsira. Hyttene passer perfekt til teambuilding og bursdagsselskaper, eller om en bare vil kose seg med litt grillmat i forbindelse med minigolf. Alle grillhyttene har et flott uteområde som også kan benyttes ved grilling. Griller finner du både inne i hyttene og på uteområdene.

Se vår bookingside for tidspunkt

500 kr for 2,5 timer
bottom of page